8 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Κατερίνης:– Δημοτική Βιβλιοθήκη:Γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας

"Μια

ανάμνηση" τιτλοφορείται η γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Αίθουσα Α’ Ορόφου).

Μικροί και μεγάλοι εξερευνητές, εθελοντές, παιδιά, γονείς δίνουν ραντεβού για ένα φλας μπακ στις όμορφες και δημιουργικές στιγμές, που βίωσαν μέσα από τις δράσεις του προγράμματος, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην έννοια της εξερεύνησης.

Στη διάρκεια της διήμερης γιορτής, η οποία προετοιμάζεται με πολύ κέφι και ενθουσιασμό θα πρωταγωνιστήσουν τα χρώματα, τα χαμόγελα και φυσικά οι δημιουργίες των 260 παιδιών, που έλαβαν μέρος. Επιπλέον, θα τιμηθούν με αναμνηστικά διπλώματα εθελοντές, φορείς και ιδιώτες, οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στα φετινά δρώμενα και φυσικά οι μικροί εξερευνητές, οι οποίοι, «έγιναν τελικά εξερευνητές του κόσμου». Το πρόγραμμα και των δύο ημερών, θα περιλαμβάνει θεατρικές, μουσικές και άλλες όμορφες εκπλήξεις.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Κατερίνης είναι από τους λίγους ανά την Ελλάδα Δήμους, ο οποίος έχει εντάξει στο εν λόγω πρόγραμμα δύο δημοτικές βιβλιοθήκες (Κατερίνης – Κορινού), συμμετέχοντας έτσι ενεργά στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !