8 Σεπτεμβρίου 2016

Οι μάσκες έπεσαν, διαπλοκή με αριστερό πρόσημο

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για δάνεια σε εκδότες και ΜΜΕ, με εγγύηση μελλοντικές διαφημίσεις, αλλά και επιστολές αρχηγών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ) επιβεβαιώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι συμμετοχή στην κρίση δεν έχουν μόνο οι κυβερνήσεις, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.


Είναι ο τρόπος που έχει δομηθεί όλα αυτά τα χρόνια το πολιτικό σύστημα και δίνει την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που απαξιώνουν κόμματα και πολιτικές.
Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οικονομικό, αλλά πρόβλημα ΑΞΙΩΝ.
Αυτές χάσαμε και μαζί τους τον προσανατολισμό μας.


Αντίθετα με όσα μας έρχονται από το παρελθόν, η «Δημοκρατική Ευθύνη» πιστεύει σε 5 βασικές αξίες που θέλουμε να τις θυμίσουμε γιατί είναι σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ:
  1. Εντιμότητα
  2. Διαφάνεια
  3. Κοινωνική δικαιοσύνη
  4. Δημοκρατία
  5. Εθνική αξιοπρέπεια


Αυτές οι 5 πολύ απλές αξίες αποτέλεσαν σημείο συνάντησης ανθρώπων που πιστεύουν ότι η χώρα δεν αντέχει πια «σε μπαλώματα». Άνθρωποι καθημερινοί που νιώθουμε ότι δεν μπορεί να είναι η μόνη μας επιλογή ανάμεσα σε ψεύτικες ελπίδες και τη μίζερη αλήθεια.


Στη «Δημοκρατική Ευθύνη», επιμένουμε να πιστεύουμε στην ειλικρίνεια, τη γνώση, το θάρρος, τη προοπτική μιας καλύτερης ζωής που να στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις και εφαρμόσιμες λύσεις.

Χωρίς ψέματα, χωρίς δήθεν αυταπάτες.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !