31 Μαρτίου 2016

1.800.000 ευρώ κέρδισε στο Τζόκερ Σύριος πρόσφυγας στο Βαρικό Πιερίας !


Πλουσιότερος κατα 2 περίπου εκατομμύρια ευρώ έγινε  26χρονος Σύριος πρόσφυγας πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος διαμένει μαζί με δεκάδες άλλους στο προσωρινό κέντρο μεταναστών στο Βαρικό Πιερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύριος πρόσφυγας έπαιξε το δελτίο
του σε πρακτορείο του Λιτοχώρου την επόμενη ημέρα από την άφιξή του στην Πιερία. Η τύχη του χαμογέλασε και τον κατέστησε μοναδικό νικητή της κλήρωσης χαρίζοντας του χιλιάδες ευρώ. Ο νεαρός Σύριος , το όνομα του οποίου δε βγαίνει στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, προέβη στην εξής δήλωση στο Katerinipress.

"Και φυσικά είμαι χαρούμενος. Τα χρήματα αρκούν για να μπορέσω με οποιοδήποτε τρόπο να φτάσω επιτέλους στη Γερμανία όπου και θέλω να πάω. Να φτιάξω ένα δικό μου μαγαζί και να συντηρήσω την οικογένειά μου. Φυσικά και δε θα ξεχάσω την Πιερία.Μέρος των χρημάτων θα το επενδύσω στην περιοχή σας η οποία μας στήριξε τις δύσκολες αυτές ημέρες της διαμονής μας εδώ. Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα ξενοδοχείο σε παραλιακή τοποθεσία,  στο οποίο θα φιλοξενούνται κατα καιρούς άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Θα δούμε. Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω. 2.000.000 ευρώ δεν είναι και λίγα. Ευχαριστώ Πιερία για τη βοήθεια που μου προσέφερες. Δε θα το ξεχάσω....."

Χάρης Μπαζάκος


ΥΓ: Και του χρόνου με υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία και καλύτερη διάθεση. Καλή πρωταπριλιά !

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !