1 Νοεμβρίου 2017

Δύσκολη πρόκριση για την Α.Ε. Καρίτσας

Με γκολ του Δημήτρη Κυρτέγου στο 82ο λεπτό η Α.Ε. Καρίτσας νίκησε με 1-0 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης μέσα στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Έγινε ένα δύο φορές (24’, 33’) με τον Ιωσηφίδη, με τον Τσιλεγκερίδη να διώχνει σε κόρνερ και στις δύο περιπτώσεις. Στο 38’ έγινε η πρώτη μεγάλη φάση για την ΑΕΚ όταν ο Κυρτέγος έβγαλε τη σέντρα, ο Κωστόπουλος με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Κυπαρίσση που έκανε το σουτ, η μπάλα αποκρούστηκε ατο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η κεφαλιά του Ταρασιάδη πέρασε άουτ.
Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές μετά το 60ο λεπτό, πίεσε ψηλά και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 66’ και το 67’ ο Κυρτέγος αστόχησε από πολύ κοντά, σπαταλώντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Άστοχος ήταν και ο Ταρασιάδης στο 74’, ενώ στο 79’ ο ίδιος παίκτης, βρέθηκε απέναντι στον Μπαμπαΐτη, με τον τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ποντίων να διώχνει σε κόρνερ. Τελικά η «λύτρωση» ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Κυρτέγο. Ο Μπέης βρήκε ωραία τον Κυπαρίσση, αυτός έδωσε μέσα στην περιοχή και αριστερά στον Ταρασιάδη, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Κυρτέγος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Ασλανίδης Α.
Βοηθοί: Ατματζίδης, Γιαμούζης

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012: Μπαμπαΐτης, Στίκος, Γκαράτζιας, Τουλίκας, Παππάς, Μοσχολούρης (85’ Καραμπουλάκης), Μποστάντζι, Δεληγιάννης (63’ Γεωργιάδης), Μήτρας (69’ Τσικαδέρης), Κατσάρας, Ιωσηφίδης (76’ Σαχμπάζωφ).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (72’ Βασιουρής), Νταντίνης, Τασίδης (9’ λ.τ. Τροΐρης), Τσιώμης, Λυκούργος (46’ Μπέης), Κωστόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (90’ Μαυρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !