1 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Έδειραν άσχημα φοιτητή που φορούσε μπλούζα με το ‘Μολών Λαβέ’

Άγρια επίθεση από 60 άτομα που τον περικύκλωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε ένας φοιτητής το βράδυ της Δευτέρας.


Όλα έγιναν στην περιοχή της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα όταν μέλη αντιεξουσιαστικού χώρου, του επιτέθηκαν και τον έριξαν από το ποδήλατο που οδηγούσε. Αφού τον ξεγύμνωσαν του πήραν την μπλούζα, τον χτύπησαν και αποχώρησαν.


«Ήρθε μία κοπελίτσα μπροστά μου και κοιτούσε τη μπλούζα μου. Μόλις κατάλαβε ότι όντως γράφει ‘Μολών Λαβέ’, ενημέρωσε άτομα που ήταν στο ύψος της Ροτόντας. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Εκεί που ήμουν με το ποδήλατο, νιώθω κάποιον να με πιάνει από πίσω μου, απ’ το κεφάλι. Άρχισαν να με βαράνε. Με πέταξαν πάνω σε ένα αμάξι…» είπε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.


«Η αλήθεια είναι πως δε μου είπαν τίποτα. Απλά με χτύπησαν και αφού τελείωσε όλο το σκηνικό, μου είχαν βγάλει τη μπλούζα και αυτός που με είχε πιάσει από το κεφάλι μου είπε: Να προσέχεις τι βλακείες φοράς».


«Αυτή η μπλούζα ήταν ενθύμιο. Την είχε πάρει η θεία μου από την Αθήνα. Ήταν σαν αναμνηστικό. Ήταν απλά μια μπλούζα που έβαλα… Την άλλη φορά που θα βγω, όσο και να μη θέλω να το παραδεχτώ όντως θα σκεφτώ τι θα βάλω. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός, ο οποίος κλήθηκε στην Αστυνομία, για να καταθέσει για τον ξυλοδαρμό του.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !