26 Οκτωβρίου 2017

Γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της και μετά... τον απάτησε

Για τους περισσότερους από εμάς, η απιστία αποτελεί έναν από τους χειρότερους μας εφιάλτες.


Για τη Sophie Tanner, το ζήτημα αυτό γίνεται λίγο πιο περίπλοκο, αφού η ίδια ανακάλυψε ότι είχε απατηθεί από... τον εαυτό της.

Ναι καλά διαβάσατε!

Αλλά προτού αρχίσετε να αναρωτιέστε διάφορα, καλό είναι να γνωρίζετε για αρχή ότι όλα άρχισαν όταν το 2015 η Tanner αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του «sologamy» και να παντρευτεί τον εαυτό της.



Το Sologamy είναι μία πράξη «αυτο-γάμου» και είναι αρκετά πιο συνηθισμένη από όσο νομίζετε.

Έτσι λοιπόν, μπορεί ο γάμος της να έμοιαζε παραμυθένιος, αλλά η Tanner παραδέχτηκε στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή This Morning ότι η ίδια και ο εαυτός της δεν είχαν μία τέλεια σχέση.

Η Sophie Tanner απάτησε τον εαυτό της με έναν άντρα, ονόματι Ruari Barrett. Χώρισαν, ωστόσο, μετά από πέντε μήνες μιας και εκείνος άρχισε να θέλει περισσότερες γυναίκες και η Sophie αποφάσισε πως της άξιζε κάτι καλύτερο.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στην στην Amanda Holden της This Morning: «Αυτός ο ιδιαίτερος ομολογουμένως γάμος δεν αποκλείει απαραιτήτως τη σεξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα ή το να έρθει με κάποιον άλλο κοντά ξανά. Σημαίνει ωστόσο ότι απορρίπτει τις κακές σχέσεις» και προσθέτει: «Το να παντρευτείς τον εαυτό σου έχει να κάνει με το να τον αγαπήσεις. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις όλες τις άλλες σχέσεις στη ζωή σου και γίνεσαι καλόγρια για πάντα. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις κακές σχέσεις. Αν αγαπούσαμε περισσότερο τους εαυτούς μας δεν θα χρειαζόμασταν τέτοιες τελετές», ενώ καταλήγει:

«Αυτή η σχέση με τον εαυτό μας είναι μια δήλωση που είναι τόσο σημαντική όσο και μια ρομαντική σχέση. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου είναι μια δια βίου δέσμευση να είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία. Επομένως το διαζύγιο δεν είναι επιλογή»
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !