3 Αυγούστου 2017

90 συλλήψεις και πάνω από 33.000 προϊόντα παρεμπορίου τον Ιούλιο στην ΠιερίαΕντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου.
Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου οργανώθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας και κυρίως σε Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή και Παραλία Κατερίνης.
Στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 9 ημεδαποί και 81 αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, καθώς διαπιστώθηκε να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Συνολικά κατασχέθηκαν 33.325 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης και υπόδησης, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, γυναικείες τσάντες, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ρολόγια και άλλα αντικείμενα και τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.
Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις για την πάταξη του παρεμπορίου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !