14 Αυγούστου 2017

Ερμής Εξοχής – Δίας Δίου 2-0

Φιλική νίκη πέτυχε στο γήπεδό του ο Ερμής Εξοχής επί του Δία Δίου με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα περίοδο, με τους προπονητές Γιώργο Αμβροσιάδη και Νίκο Κουτρουλό αντίστοιχα να βγάζουν τα συμπεράσματά τους για την κατάσταση των παικτών τους σε αυτό το αρχικό στάδιο όπου βρισκόμαστε.

Εκτός απο τα δύο τέρματα που σημείωσαν οι Μιχαηλίδης με σουτ και Αστέρης Κατσούλης απο σουτ-κόντρα, οι γηπεδούχοι είχαν και τέσσερα δοκάρια σε αυτό το δεύτερό τους φιλικό, ενώ το ήδη σημαντικά ενισχυμένο ρόστερ δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς θα αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι τρείς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τον Ερμή ακόμη πιο ισχυρό.
Για τον Δία ήταν το πρώτο του παιχνίδι και με όλα τα νέα μεγάλα αποκτήματά του να αγωνίζονται, πλήν των Νάκα, Σαρπότα, Σαφέτη και Καραΐσκο Λάζο που απουσίαζαν.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Γιάννης Μηνούδης.
Βοηθοί ο Μερτζεμέκης και ο Χαλκίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής
Ζιλφίδης, Αλεξιάδης, Βασιλείου, Χαντζαρίδης, Σόβα, Ελισιάδης, Ατανάσωφ, Μιχαηλίδης, Γεωργαντάς, Κατσούλης Αστ., Κατσούλης Βαλ. Έπαιξαν επίσης και οι Δεληγιαννίδης Αλ., Σαρηγιαννίδης Σωκρ., Λιόλιος, Φαχουρίδης, Δεληγιαννίδης Χρ., Δεληγιαννίδης Κ., Ελευθεριάδης.
Δίας Δίου
Ευαγγέλου, Παρλάντζας, Ζαβαντίας Β., Λαφατζής Δ., Λαφατζής Γ., Καραμήτρος Ν., Καραμήτρος Δ., Παπαδόπουλος Β., Φωτίου Ευάγγ., Καραΐσκος Κ., Τσακνάκης Κ.Δ. Επίσης έπαιξαν και οι Τσακνάκης Κ.Χ., Σπυριδόπουλος, Νίκου, Τσουρέκας, Λαζαρίδης, Καλουσίδης, Μανίκας Ηλ., Κατσαμάγκας Β.,Συρανίδης, Κατσαρός.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Ερμή είναι το ερχόμενο Σάββατο 19-8 στον Μυλαύλακο με τον Ατρόμητο, ενώ ο Δίας την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί στον Σβορώνο με τον Γ.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !