26 Αυγούστου 2016

Enduromania 2016 στην Καλαμπάκα

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο ENDUROMANIA, το 2ήμερο Εnduro Εvent που διοργα-νώνεται στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2016, στα χωριά Καστανιάς και Αμαράντου και στην περιοχή του Ασπροποτάμου, 28 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα στην Κεντρική Ελλάδα....

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Μοτοσυκλετιστικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμπάκας (Μ.Α.Σ.Κ.) με οργανωτική ομάδα τα 4 μέλη του Enduromania Team, και συγκεντρώνει αναβάτες enduro από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται για να απολαύσουν ένα πραγματικό off-Road Σαββατοκύριακο.
Η φετινή χρονιά μας βρίσκει στο γήπεδο του χωριού Καστανιάς στη θέση Γκούρα και η διαδρομή έχει στηθεί στα γύρω βουνά με συνολικό μήκος πάνω από 200χλμ.!
Εκεί θα είναι και ο χώρος όπου θα στηθούν όλες οι τέντες από τις εταιρίες και ομάδες που υποστηρίζουν το event μας, με δυνατή παρουσία του ενεργειακού ποτού RedBull με ηχητικά και μουσική γεμάτα ενέργεια και 3 ημέρες βραδινό Enduromania πάρτι !
Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και η γραμματεία της Οργάνωσης για πληροφορίες.
Απέναντι από το Σαλέ Κάζα ντι Κάλο, (στο δρόμο Καστανιάς – Καλαμπάκας, 2 χλμ από την Καστανιά) θα φιλοξενηθεί μια μικρή ειδική διαδρομή χωρίς χρονόμετρα, με σχετικά μικρό επίπεδο δυσκολίας, όπου οι θεατές θα μπορούνε να απολαύσουν θέαμα από 430 αναβάτες με μοτοσυκλέτες Εντούρο.
Για πρώτη φορά στις, 8 Αυγούστου κλείσαμε τις συμμετοχές του Εnduromania, σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Αυτό μπορεί να είναι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα δηλαδή να κλείνουν οι συμμετοχές 1 μήνα πριν, ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό για την οργάνωση και την ασφάλεια των αναβατών. Οι συμμετοχές ανέρχονται στις 425 αριθμός εξίσου πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα!
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ.
Εάν κάποιος έρθει το Σάββατο ή την Κυριακή χωρίς να μας έχει στείλει Δήλωση Συμμετοχής για να συμμετάσχει ,δεν θα του επιτραπεί η είσοδος και η γραμματεία δεν θα δεχτεί επιπλέον αναβάτες. Είναι πλέον θέμα ασφάλειας των αναβατών και ομαλής διεξαγωγής της όλης εκδήλωσης.
Επίσης για πρώτη φορά φέτος, στην εκδήλωσή μας θα υπάρξει test ride των ολοκαίνουργων μοντέλων KTM και HUSQVARNA 2017 υπό την ευγενική χορηγία της KTM Southeast Europe. Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα, ταυτότητα και πλήρη εξοπλισμό προστασίας αναβάτη (κράνος, μπότες, γάντια, προστατευτικά κλπ) και να επισκέπτονται την τέντα της ΚΤΜ όπου θα καθοδηγούνται από το προσωπικό της σχετικά με τη διαδικασία.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η φετινή διοργάνωση θα έχει ζωντανή κάλυψη και promotion από το διεθνούς φήμης www.enduro.live που θα είναι και ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας μας. Το Enduro.live θα επισκευθεί την εκδήλωσή μας με 5 επαγγελματίες φωτογράφους που θα βιντεοσκοπούν και θα φωτογραφίζουν τους αναβάτες εν δράσει, σε FullHD με τελευταίας τεχνολογίας μέσα (Drones, Submerged and waterproof cameras) και θα αναρτούν (Livestreaming) στον ιστότοπό τους έτσι ώστε να μπορεί κάποιος σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί την εξέλιξη του Enduromania.
Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φτιάξουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε σχέση με τις διαδρομές και γενικά την οργάνωση και ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε το καλύτερο! Αν και καλοκαίρι και το μυαλό των περισσοτέρων είναι ακόμη στις παραλίες, εμείς οργώνουμε τα βουνά για να ζήσουμε μαζί σας ένα Σαββατοκύριακο μοναδικό!
Προσκαλούμε λοιπόν, αναβάτες και θεατές, σε 2-μερο event γεμάτο εντούρο και ένταση και συνάμα βουνό και ηρεμία, στην ίσως μεγαλύτερη εντουρο-συνάντηση της Ελλάδας!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοηθάνε στην εκδήλωση, φίλους, εθελοντές, χορηγούς, χορηγούς επικοινωνίας, τον Δήμο Καλαμπάκας και όλους όσους θα συμμετάσχουν!
Στην ιστοσελίδα μας www.enduromania.gr μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες που αφορούν αναβάτες και θεατές και στο www.facebook.com/enduromaniagr/ τις εξελίξεις των εργασιών στησίματος του event.
Με τιμή η οργανωτική επιτροπή Του Enduromania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !