26 Αυγούστου 2016

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»


ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΚΚΑ
«ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»

Στην Αργολίδα –Πελοπόννησος με τους παγκόσμια φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους, Μυκήνες, Επίδαυρος, Τίρυνθα, Μιδέα, Ναύπλιο, καλλιεργούνται αποδεδειγμένα ελαιόδεντρα από την αρχαιότητα για την αποκόμιση του πολύτιμου ελαιολάδου.

     Οι Κορωνέικες ελιές της οικογενειακής επιχείρησης Λέκκα συλλέγονται με το χέρι και την ίδια μέρα με μηχανικό τρόπο πλένονται, τεμαχίζονται και εκθλίβονται. Το πλούσιο σε άρωμα ελαιόλαδο διατηρεί όλα τα πολύτιμα στοιχεία του από την πρώτη ψυχρή έκθλιψη λόγω ότι η επεξεργασία γίνεται στους 26-27 °C.
   
   Το υπέροχο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» εχει χαμηλό επίπεδο οξύτητας που ποικίλλει ανάλογα με το έτος συγκομιδής. Το νοστιμότατο λάδι με τον μέσο φρουτώδη και ήπιο ελαφρώς πικάντικο χαρακτήρα του σε συνδυασμό με την πλήρη γεύση του υπογραμμίζει υπέροχα κάθε τροφή είτε ψάρι, κρέας, λαχανικά ή σαλάτα.
     Το υπέροχο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»  εχει γευσιγνωστική ανάλυση από το επίσημα διαπιστευμένο εργαστήριο γευσιγνωσίας του ΤΕΙ Καλαμάτας χωρίς να υπάρχει κανένα ελάττωμα.
    
 Αν θέλετε να δώσετε μια άλλη διάσταση γεύσης και υπέροχων αρωμάτων με το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» στην κουζίνα σας αλλά και σε χώρους εστίασης μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
     Η ποσότητα που υπάρχει είναι περιορισμένη λόγω ότι διαθέτουμε μόνο το λάδι που παράγουμε εμείς.
Πληροφορίες:
Νίκος Λέκκας
Ναύπλιο
Τ.  +302752021825
Μ. +306974541923
e-mail: nikoslekas@yahoo.gr
Αποστολές στην Ελλάδα και την Γερμανία.



FAMILIENBETRIEB LEKKA
«ELAIONAS ARGOLIDAS»


In Argolida-Peloponnes, mit ihren weltberühmten archäologischen Städten wie Mykene, Nafplion,  Midea und Epidaurus werden Olivenbäume zur Gewinnung ihres kostbaren Olivenöls von der Antike nachweislich angebaut.


Die koroneiki Oliven des Familienbetriebes Lekka werden von Hand gelesen und am selben Tag durch mechanisches Verfahren gewaschen, zerkleinert und gepresst. Sein volles Aroma mit seinen wehrtvollen Elementen erhält in vollem Umfang das hervorragende extra native Olivenöl „Eleonas Argolidas“  durch die erste Kaltpressung.
        Das hervorragende extra native Olivenöl „Eleonas Argolidas“ das Niveau der Säure variiert in Bezug mit dem Erntejahr zwischen 0,2% und 0,4%. Das köstliche Öl, mit seinen mittelfruchtigen und leicht würzigen Charakter in Kombination mit seinem vollen Geschmack unterstreicht hervorragend jede Nahrung ob Fisch, Fleisch, Gemüse oder Salat.
      Die herrliche Natives Olivenöl Extra "ELEONAS Argolidas" hat schmeckenden Analyse der offiziell akkreditierten Labor Probe TEI Kalamata ohne Defekt.
Wenn Sie eine andere Dimension von Geschmack und Aroma mit Natives Olivenöl Extra "ELEONAS Argolidas" in der Küche und in Restaurants geben wollen, zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren.
     Die Menge ist begrenzt, da sie nur das Öl haben wir produzieren.
Informationen:
Nikos Lekkas
Nafplio
T. +302752021825
M. +306974541923
Missionen in Griechenland und Deutschland.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !