26 Αυγούστου 2016

Δυστυχώς αυτοί είσαστε " Νεκροθάφτες της Αλήθειας ".

Τώρα όλοι αυτοί οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ που τις τελευταίες μέρες μας έχουν πρήξει τα αρ@@δια με ατυχήματα από τις νταλίκες που κυκλοφορούν στους παράδρομους για να αποφύγουν τα διόδια και δημιουργούν προβλήματα στα Ι.Χ όλοι αυτοί οι πληρωμένοι σε εντεταλμένη αποστολή από τις εταιρίες που έχουν την εκμετάλλευση των εθνικών οδών τι έχουν να πουν για αυτό το ατύχημα ;

Μήπως έγινε σε κάποιον παράδρομο ;

Όχι κύριοι ξερόλες ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ έγινε σε έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με τρία ρεύματα κυκλοφορίας και βοηθητική αλέα ανά κατεύθυνση και ο οδηγός πλήρωσε και τα διόδια .

Παρ' όλα αυτά όμως συνέβη θέλεις η κακιά η ώρα θέλεις η πιθανή κούραση του οδηγού θέλεις για κάποιον τεχνικό λόγο ίσως κάποιος λάθος χειρισμός ότι και να έγινε θα μας το πουν οι εμπειρογνώμονες που θα επιληφθούν και σίγουρα είναι και οι πλέων αρμόδιοι .

Το σίγουρο όμως είναι πως όλοι εσείς που αν αυτό το ατύχημα είχε γίνει στην παλιά εθνική οδό θα είχατε κιόλας βγάλει την καταδικαστική απόφαση εναντίον του οδηγού θα τον είχατε κιόλας σταύρωση αλλά τώρα μούγκα το πολύ πολύ να το περάσετε στα ψιλά γράμματα σαν μία είδηση ρουτίνας γιατί αν κάνετε κάτι παραπάνω κινδυνεύει το διαφημιστικό σας πακέτο από τους εθνικούς εργολάβους .

Βλέπετε το κατάντημα σας έχει τόσο πολύ ευτελισθεί που το κασέ σας είναι τόσο ξεπεσμένο που θα μπορούσε κάποιος να εξαγοράσει την αξιοπρέπειά σας με λιγότερο από 50 ευρώ .

Δυστυχώς αυτοί είσαστε " Νεκροθάφτες της Αλήθειας "
Υ.Γ  1) Φυσικά αυτό δεν αφορά αυτούς έστω τους ελάχιστους που υπάρχουν ακόμα στον χώρο σας που πράγματι τιμούν το επάγγελμα τους και επιτελούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας κάνοντας σωστή και έγκυρη ενημέρωση .


Υ,Γ 2) Οι φωτογραφίες που παραθέτω τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί από τον φίλο Λέων Τρυανταφιλίδη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών στο ύψος της Κατερίνης λίγο πριν την υπόγεια διάβαση .

Αλχαζίδης Αναστάσιος

Πρώην Πρόεδρος Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν. Πιερίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !