30 Ιουλίου 2016

Νέο Δρομολόγιο από Νέα Έφεσο προς Νέους Πόρους

Από την 1η Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου 2016, τίθενται σε ισχύ τα δρομολόγια με σύμπραξη του Αστικού Κατερίνης και του ΚΤΕΛ Πιερίας στο Δήμο Δίου - Ολύμπου.
Μετά από πρόταση του Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου προς τους Προέδρους του Αστικού Κατερίνης Αριστείδη Οφείδη και του ΚΤΕΛ Πιερίας Κυριάκο Καραβέργο,
επήλθε η συμφωνία της νέας γραμμής, υπό τις «ευλογίες» της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου.
Τα δρομολόγια ξεκινούν την Δευτέρα 1 Αυγούστου με αφετηρία την Νέα Έφεσο, διέρχονται από όλα τα χωριά της Δ.Ε. Δίου, το Λιτόχωρο, τη Γρίτσα, την Πλάκα, τη Λεπτοκαρυά, τις Παραλίες Σκοτίνας και Παντελεήμονα, τον Πλαταμώνα, με τερματικό σταθμό τους Πόρους.
Θα εκτελούνται καθημερινά 2 δρομολόγια, συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών τις εξής ώρες:
ΠΡΩΙΝΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ
Από Ν. Έφεσο ΠΡΟΣ Πόρους στις 10:00

Από Πόρους ΠΡΟΣ Ν. Έφεσο στις 11:30
Από Ν. Έφεσο ΠΡΟΣ Πόρους στις 15:00

Από Πόρους ΠΡΟΣ Ν. Έφεσο στις 16:30

Με τη συγκοινωνιακή διασύνδεση των τριών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Δίου - Ολύμπου, ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος ευελπιστεί στη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση της μετακίνησης, αρχικά, των δημοτών και των επισκεπτών – τουριστών προς τις παραλίες, τις τουριστικές περιοχές και τα αξιοθέατα, ενώ θα εξεταστεί η βιωσιμότητα του εγχειρήματος τους υπόλοιπους μήνες, όπως επίσης και η προσθήκη δρομολογίων σε παραδοσιακούς οικισμούς και στα Πριόνια.

Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από € 1,80 έως € 3,50, ανάλογα με το δρομολόγιο. Είναι μερικώς επιδοτούμενο από το Δήμο Δίου – Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !