7 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση Μουσικοχορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας







Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας Πιερίας, ο  ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διοργάνωσε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του για το διδακτικό έτος 2015 – 2016 με παρουσίαση παραδοσιακών
και μοντέρνων χορών των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Συλλόγου μας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Π.Ε. Πιερίας, του Δήμου Κατερίνης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη του Συλλόγου καθώς και κάτοικοι της περιοχής.


Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κα. Μαυρίδου Σοφία, τον εκπρόσωπο του Δήμου Κατερίνης και Αντιδήμαρχο κ. Αθανασιάδη Παναγιώτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ κ. Παπαδημητρίου Μάκη, τους Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Αργυρόπουλο Γεώργιο, και κ. Πολυχρόνη Κων/νο, την πρώην βουλευτή Ν. Πιερίας κα. Μάνη Παπαδημητρίου Άννα, την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας κα Καραμάνου Βαΐτσα καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.


Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία της εκδήλωσής μας και να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά του Συλλόγου που και φέτος έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια.



Στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/128370953841859/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !