16 Μαΐου 2016

Εορταστική Εκδήλωση Λήξης Μαθημάτων στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
        Την Τρίτη 10 Μαΐου οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2015-2016, πραγματοποίησαν Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν των τελειοφοίτων, των προσφάτων αποφοίτων, καθώς και των συνταξιοδοτηθέντων Εκπαιδευτικών.

        Η Εκδήλωση, που οργανώθηκε άρτια από τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, έδωσε τη δυνατότητα για την ολόψυχη έκφραση ευαρέσκειας αφ’ ενός προς τους αφυπηρετήσαντες Εκπαιδευτικούς για τη μακροχρόνια προσφορά τους και αφ’ ετέρου προς τους αποφοιτήσαντες Μαθητές για τη συμβολή τους στη δημιουργία άριστου κλίματος συνεργασίας.
        Η καταληκτική αυτή Εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας μακράς σειράς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που οργάνωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το 3ου Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. για τους ως επί το πλείστον ενήλικες μαθητές του, ενώ μέσα στο ευχάριστο κλίμα και την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, δόθηκε η δυνατότητα για περαιτέρω σύσφιξη των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας.
        Στο φιλόξενο χώρο του προαυλίου του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (Ιουστινιανού & Κομνηνών), οι Μαθητές είχαν ετοιμάσει πλούσιο πολιτιστικό και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύονταν από πολλά και εκλεκτά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !