16 Μαΐου 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ






Την Κυριακή 15-05-2016 σ’ ένα κατάμεστο από γονείς, αθλητικούς παράγοντες και νεαρούς αθλητές, αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την ευκαιρία της λήξης των πρωταθλημάτων υποδομής περιόδου 2015-2016.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας, οικοδεσπότες αυτής της εκδήλωσης, φρόντισαν μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα να απονέμουν αναμνηστικά  κύπελλα στα σωματεία που συμμετείχαν καθώς και επαίνους σ’ όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Νίκος Καλαμπάκας με μεγάλη χαρά καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Ένωση στο κομμάτι των υποδομών, ζήτησε από τους παράγοντες και προπονητές των ομάδων ακόμη καλύτερη συνεργασία για τη βελτίωση των πρωταθλημάτων και βέβαια αναφέρθηκε στην κατάκτηση της 1ης θέσης του πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων νέων από την περιφέρεια στην οποία συμμετείχαν επτά (7) ποδοσφαιριστές της Μεικτής Ομάδας Νέων του Νομού μας.
Ακολούθησαν στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας από όλους όταν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης απένειμε το Κύπελλο των πρωταθλητών.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος αναφέρθηκε και αυτός με τη σειρά του στο μεγάλο ενδιαφέρον και την προσπάθεια που κάνει η Ε.Π.Σ. Πιερίας για την βελτίωση των πρωταθλημάτων και ανακοίνωσε την παραχώρηση από μέρους της Περιφέρειας των ημιτελών αθλητικών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνουν μικρά γήπεδα ποδοσφαίρου όπου μετά την ολοκλήρωσή των απαραίτητων εργασιών θα χρησιμοποιηθούν για διεξαγωγή αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομών και βρίσκονται δίπλα από το Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.
Με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μικρών ποδοσφαιριστών δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο ευχόμενοι καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους μαθητές, υγεία και καλές διακοπές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους
Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κατερίνης κ. Παναγιώτης Αθανασιάδης
Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Αθανάσιος Καλαιτζής και Διονύσης Φώλιας
Ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. κ. Δημήτρης Νταμπώσης
Το μέλος της Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Γρηγόριος Λέφας.

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Νίκος Καλαμπάκας μετά το τέλος της εκδήλωσης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Η μεγάλη παρουσία των σωματείων με τους αθλητές τους, των παραγόντων και των γονέων μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τις συνθήκες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής που αποτελεί το μέλλον του ποδοσφαίρου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !