16 Μαΐου 2016

Δάκρυσαν και οι πέτρες στην κηδεία του 17χρονου Γιώργου

Ντυμένοι με τις φανέλες της ομάδας της Θύελλας Πατρών, οι συμπαίκτες του άτυχου 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα, του λένε το "τελευταίο αντίο" και τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία, ενώ πολλοί από φίλους και συγγενείς φορούν λευκά όπως ζήτησε η μητέρα του Γλυκερία.

Ο θρήνος μεγάλος στον νέο Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Πατρών, με τον χώρο της εκκλησίας να έχει πλημμυρίσει στην κυριολεξία από κόσμο που βρίσκεται εκεί για να δει για τελευταία φορά τον Γιώργο Νταγιούκλα, ο οποίος μόλις στα 17 του χρόνια, που όπως έγραψε το tempo24.gr, το πρωί της Κυριακής κατέληξε μετά από εννέα ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια".
Τραγικές φιγούρες η μητέρα του που στην τελετή καθόταν ακριβώς δίπλα από το φέρετρο του παιδιού της ντυμένη και αυτή στα λευκά, αλλά και ο πατέρας του, η αδελφή του και οι παππούδες του. 
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ο Γιώργος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή...
Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή 6 Μαίου στην οδό Ακρωτηρίου όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με φορτηγό την ώρα που πήγαινει σε προπόνηση. 

tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !