16 Μαΐου 2016

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ευχαρίστησε και τίμησε παρουσία φιλάθλων τους ηρωικούς φιλάθλους του που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Την απονομή των επαίνων έκανε ο πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Παναγιώτης Αθανασιάδης στο γήπεδο, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου.
Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους του: τον Σάββα Παπαδόπουλο, τον Μιχάλη Δαβιτίδη, τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο και τον Γιώργο Παρμεξίδη για την συγκινητική και ένθερμη παρουσία τους και υποστήριξη της ομάδας μας σ΄ όλα τα εκτός και εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα ανά την Ελλάδα με όλες τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα άψογη αθλητική συμπεριφορά και χαρακτήρα, διότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι μέρος και κομμάτι της ζωής τους.
Επίσης ευχαριστεί τον φίλαθλο και παλαιότερο μέλος της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τον Γιάννη Βέτσο, που παρά τις δυσκολίες υγείας που αντιμετωπίζει, στάθηκε όρθιος, συμπαραστάτης στην ομάδα μας σ΄ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, διότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κομμάτι και μέρος της ζωής του.
Επίσης η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί όλους εσάς τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας, τους οργανωμένους φιλάθλους, ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5, ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ CLUB, ΣΦΙΠ, που με κάθε τρόπο και σε κάθε στιγμή και σε κάθε κάλεσμα ηθικό, υλικό και οικονομικό σταθήκατε αρωγοί και συμπαραστάτες στην αξιόλογη πορεία της ομάδας μας δείχνοντας ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι η αγαπημένη σας ομάδα.
Επίσης η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί τους δημοσιογράφους και αθλητικογράφους κι όλα τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) που ήσαν πάντα χωρίς διακοπή κοντά στην πορεία της ομάδας με φωνή.

Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !