13 Νοεμβρίου 2017

Με την παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ» ΤΟ Κ.Θ.Β.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Ο κορυφαίος θεατρικός θεσμός της χώρας μας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε ) στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), παρουσιάζει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, στις 9 το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Ευκαρπίδη» της Κατερίνης, την μουσικοθεατρική παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα.

Η παράσταση αναφέρεται σε έναν έρωτα, μετά από πολλές περιπέτειες, ο οποίος αν και ανεκπλήρωτος, αναζητά δικαίωση. Το έργο σκιαγραφεί τη ζωή μιας διάσημης τραγουδίστριας που ερμηνεύει επί σκηνής δέκα σεφαραδίτικα και ρεμπέτικα τραγούδια, μερικά από τα οποία γνωρίζουμε, κυρίως, από την ελληνική εκδοχή τους («Μικρός αρραβωνιάστηκα», «Πού να βρω γυναίκα να σου μοιάζει», «Μισιρλού» κά.). Ένα έργο του Λέοντα Α. Ναρ, που μας θυμίζει πως οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν κάποτε μετανάστες, τιμάει την ιστορία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και υπενθυμίζει πως στην πόλη αυτή κάποτε ζούσαν αδερφωμένοι Ορθόδοξοι, Εβραίοι και Οθωμανοί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας

Σκηνικά-Κοστούμια: Γιάννης Κατρανίτσας

Φωτισμοί: Χάρης Πάλλας

Video mapping: Κλεάνθης Καραπιπέρης

Βοηθός σκηνοθέτη: Λίλα Βλαχοπούλου

Οργάνωση παραγωγής: Δημοσθένης Πάνος

Διανομή: Σοφία Καλεμκερίδου, Γρηγόρης Παπαδόπουλος




Παίζουν επί σκηνής οι μουσικοί: Στέλλα Καμπουρίδου (καβάλ), Γιώργος Μιναχείλης (κανονάκι), Ηλίας Σαρηγιαννίδης (πολίτικο λαούτο).



ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 10

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !