1 Οκτωβρίου 2017

Βόλος: Βρήκε και παρέδωσε χαρτοφύλακα και χρυσό ρολόι αξίας 45.000-50.000 ευρώ !



Είχε την ευκαιρία να αποκτήσει μία μικρή περιουσία, όμως, η τιμιότητα νίκησε… Ιδιοκτήτρια καφετέριας απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου, βρήκε στο μαγαζί της χαρτοφύλακα που περιείχε το ποσό των 20.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό ρολόι, αξίας από 25.000 έως 30.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην Αστυνομία.


Πρόκειται για την κ. Άννα Μιαρίτη, μητέρα δύο παιδιών, που δεν σκέφτηκε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και μετά από πολύωρη προσπάθεια, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του χαρτοφύλακα, ο οποίος δεν είχε καν καταλάβει ότι έχασε τον χαρτοφύλακά του…

Όλα συνέβησαν γύρω στις 11 το πρωί. Κάποια στιγμή, αποχώρησαν οι θαμώνες της καφετέριας κι η ίδια παρατήρησε ότι στο πεζοδρόμιο υπήρχε μία μαύρη τσάντα μαύρου χρώματος. Κάποιοι νεαροί, παρατήρησε η κ. Μιαρίτη, περνούσαν συνέχεια μπροστά από το κατάστημα κοιτάζοντας περίεργα την τσάντα, οπότε εκείνη βγήκε και τη μάζεψε. Όπως δήλωσε, μέσα στην τσάντα, υπήρχαν δύο πλαστικές σακούλες με χαρτονομίσματα των 500, των 200 και των 50 ευρώ. Γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, ενημέρωσε την Αστυνομία που της είπε να ανοίξει την τσάντα, οπότε μέσα βρήκε επιπλέον ένα χρυσό ρολόι μεγάλης αξίας, πορτοφόλι με πέντε χρυσές κάρτες τραπεζών, ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάρια τραπεζών και μπλοκ επιταγών.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση που έκανε στην συνέχεια η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στην τσάντα υπήρχαν οκτώ χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, τέσσερα των 200, 46 των 100 και 210 των 50 ευρώ, που συνολικά έφταναν τις 19.900 ευρώ.

Ο κάτοχος της τσάντας βρέθηκε τελικά γύρω στις 4 το απόγευμα, δηλώνοντας πως δεν είχε καταλάβει καν ότι του έλειπε. Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα, επιχειρηματία, που επρόκειτο να ταξιδέψει για την Αθήνα και στην συνέχεια για το εξωτερικό. Μάλιστα, έδωσε στην κ. Μιαρίτη τα νόμιμα εύρετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !