1 Αυγούστου 2017

Στο νοσοκομείο της Λάρισας 16χρονη από αλκοόλ



Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε 16χρονη, αφού νωρίτερα κατανάλωσε αλκοόλ. Η 16χρονη, το βράδυ του Σαββάτου, πήγε για διασκέδαση σε καφέ μπαρ στα παράλια της Λάρισας όπου φέρεται να κατανάλωσε αλκοολούχα ποτά.

Η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι της σε κατάσταση μέθης και χωρίς να διαθέτει πνευματική διαύγεια. Ετσι από τους οικείους της μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σωτηρίτσας ενώ λόγω της κατάστασής της, με αφορμή και τα συμπτώματα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο 47χρονος πατέρας της 16χρονης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς όπου κατήγγειλε το γεγονός με αποτέλεσμανα συλληφθεί ένας 48χρονος εργαζόμενος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο 36χρονος ιδιοκτήτης του παραθαλάσσιου μπαρ.


Ο προσωρινά υπεύθυνος του μπαρ συνελήφθη για τη διάθεση αλκοόλ σε ανήλικη ενώ για τον ίδιο λόγο αναζητείται και ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ενώ η 16χρονη μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο, αναμενόταν να λάβει εξιτήριο.

Πηγή: eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !