27 Ιουλίου 2017

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Πέλλα και Χαλκιδική






Συνελήφθησαν χθες (26-7-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, μία 39χρονη και ένας 25χρονος, ημεδαποί, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, παραβίασαν παρεκκλήσι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό και ένα διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη της κλοπής.


Συνελήφθη χθες (26-7-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι νωρίτερα αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν 4 διαρρηκτικά εργαλεία.


Συνελήφθη χθες (26-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του αλλά και σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:


δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 και 20 εκατοστών που καλλιεργούσε σε πλαστικά δοχεία,


μικροποσότητα κάνναβης,


μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και


ένα μεταλλικό σπαθί μήκους 67 εκατοστών.



Συνελήφθη χθες (26-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 40χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 9 ετών, για απόπειρα εμπρησμού και διακεκριμένη φθορά.


Συνελήφθη χθες (26-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ενδοοικογενειακής βίας.


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, κλοπή από οικία. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, διότι από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το Νοέμβριο του 2013 σε περιοχή της Χαλκιδικής, παραβίασε εξοχική κατοικία και αφαίρεσε ένα ρολόι αξίας 1.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !