7 Δεκεμβρίου 2016

Ένα μεγάλο μπράβο στην Εθελοντική Ομάδα Πιερίας



Χθες το πρωί άκουσα τον κ. Τσολακίδη να δίνει συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοιμάζεται από τους εθελοντές στον Καπνικό Σταθμό. Ο κ. Τσολακίδης κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να έρθει στην Κατερίνη και είπε το αυτονόητο: «Επισκεφτείτε την Κατερίνη, διότι η πόλη μας, σε σύγκριση με άλλες πόλεις, έχει το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα να διαθέτει δύο εορταστικούς χώρους. Το πανέμορφο θεματικό πάρκο των χρωμάτων το οποίο οργανώνει ο Δήμος Κατερίνης και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα. Επισκεφτείτε την πόλη μας.»

Κύριε Τσολακίδη, σας συγχαίρω και μαζί με σας και ολόκληρη την εθελοντική ομάδα! Κάνατε για μια ακόμη φορά αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο δήμαρχος της πόλης. Δυστυχώς ο κύριος Χιονίδης, όπου κι αν βρίσκεται, όπου κι αν μιλήσει κάνει σαν να μην έχει ακούσει ποτέ για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του κόσμου για το οποίο μιλάει ολόκληρη η Ελλάδα!!! Μόνο αυτός δεν το γνωρίζει!! Αραγε το επισκέφτηκε ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια; Το στόμα της δημοσιογράφου έσταζε μέλι περιγράφοντας αυτήν την τόσο ωραία σας προσπάθεια και ο δήμαρχος της πόλης το κρατάει ...μυστικό. Τι να φοβάται άραγε;

Είναι η 3η φορά που ακούω από μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης να μιλάνε με πολύ κολακευτικά λόγια για το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κατερίνης.

Δυστυχώς όμως ο κύριος Χιονίδης δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να παραδεχτεί πως κάποιοι δημότες του πάνε ποιο μπροστά από αυτόν. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι. Μετά από τρία χρόνια, βλέποντας εσάς και τον κόσμο να αγκαλιάζει το Χωριό στον Καπνικό Σταθμό, αναγκάστηκε να κάνει το βήμα. Δηλαδή τον αναγκάσατε εσείς.


Καλά έπραξε και έφτιαξε το πάρκο. Είναι όμορφο. Όμως ο πρώτος άρχοντας της πόλης πρέπει να αναδικνύει και εκείνα που γίνονται από άλλους για τους δημότες του και όχι μόνο τα δικά του πανάκριβα έργα. Γιατί με 250 χιλιάρικα, εδώ που τα λέμε, μπορείς να ντύσεις 10 πόλεις με λαμπάκια.

Το λέω και πάλι, ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ομάδα και χαρά στο κουράγιο σου! Να είστε σίγουροι πως όσα λαμπάκια κι αν κρεμάσουν στα δέντρα του πάρκου δεν θα καταφέρουν να θαμπώσουν τον κόσμο. Ο κόσμος σας βλέπει, σας παρακολουθεί και σέβεται το σημαντικό σας έργο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και ειδικά εδώ στην Θεσσαλονίκη. Τους έχετε βάλει γυαλιά μα αυτοί δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Ο ΚΟΣΜΟΣ όμως ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να ακουστεί η άποψή μου


Δημήτρης Φωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !