8 Δεκεμβρίου 2016

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ξημερώματα Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 48 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Νίκος, γύρισε στο σπίτι του, μετά από γλέντι που είχε με φίλους του για τη γιορτή του, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Δεσκάτη σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Το βιογραφικό του αδικοχαμένου Νίκου Μίγκου έχει ως εξής:

Ο Νίκος Μίγκος γεννήθηκε το 1968 στη Δεσκάτη Γρεβενών. Είχε δύο παιδιά, τη Θεοδοσία και τον Ιωάννη. Τα τελευταία 23 χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του ασφαλιστή.
Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και εκλέχτηκε Πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του Λυκείου Δεσκάτης.
Ως σπουδαστής στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα και παράλληλα ενεργοποιήθηκε δραστήρια στο Σύλλογο Δεσκατιωτών Θεσσαλονίκης του οποίου ήταν γραμματέας. Το 1994, εκλέχτηκε πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος στην πρωτοϊδρυθείσα αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών με τον συνδυασμό του Νομάρχη Αντώνη Πέτσα. Την τετραετία 1999 - 2002 διατέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Μ.Ο.Δ. Από το 2002-2006 ήταν μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Γρεβενών (Οικονομικός Επόπτης).

Από το 2004 ήταν Γραμματέας της Ν.Ο.Κ.Ε. (Νομαρχιακή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή) της Νομαρχίας Γρεβενών.

Εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος Δεσκάτης το 2007 και οι πολίτες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του στις εκλογές του Νοέμβρη 2010 μέχρι το 2014.

greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !