4 Δεκεμβρίου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πιερία, Ημαθία και Χαλκιδική








Συνελήφθη χθες (02-12-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μία 24χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμιγμένο με καπνό και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.



Συνελήφθη χθες (02-12-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων άνευ ιατρικής συνταγής.




  • Συνελήφθη χθες (02-12-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !