10 Σεπτεμβρίου 2016

SUPER SPRINT BATTLE στην Παραλία Κατερίνης

Η Ένωση  Διαβητικών  Ν.Πιερίας σε  συνεργασία με τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ Κατερίνης   και τον Ιορδάνη Παπαδόπουλο  τριαθλητή -διοργανωτή  almiraman οργανώνουν εκδήλωση τριάθλου (κολύμβηση-ποδήλατο-τρέξιμο) στις 9 Οκτώβρη 2016 στη παραλία Κατερίνης (περιοχή Almira beach bar) με ονομασία αγώνα  SUPER SPRINT BATTLE. Εναν αγώνα που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα (Πρόκριση και Τελικός) και λόγω της μικρής διάρκειας του θα υπάρχει πολλή ένταση και ιδιαίτερος συναγωνισμός χωρίς να χάνεται η διασκέδαση συμμετοχής σε έναν αγώνα.
Ο αγώνας απευθύνεται σε έμπειρους αλλά κυρίως σε άπειρους αθλητές. Σε αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν το τρίαθλο και να ζήσουν κάτι συναρπαστικό. Οι μικρές αποστάσεις του αγώνα, (200m-5km-2km) δίνουν αυτή την ευκαιρία! Επίσης έκπληξη προκαλούν οι πλούσιες παροχές στους μετέχοντες, σχετικά με το μικρό κόστος.
Οι συμμετοχές θα είναι ατομικές και ομαδικές (σκυταλοδρομία) και έχει οριστεί ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στους 100 αθλητές (90 ατομικές και 10 ομαδικες). Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να στηριχθούν και να ενταχθούν τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη στο χώρο της άθλησης με το μύνημα:Τριαθλούμαστε για να αλλάξουμε το Διαβήτη μας. 
Θα γίνουν παράλληλες αθλητικές δράσεις και απασχόληση παιδιών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δύο αγώνες (τρέξιμο-ποδήλατο)για παιδιά μέχρι 15 ετών, Ολα τα παιδιά θα πάρουν έπαινο.Επίσης θα συμμετέχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες  στους παιδικούς αγώνες με σκοπό την εμψύχωση τους και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !