2 Αυγούστου 2016

Κατασχέθηκαν 21.131 προϊόντα παρεμπορίου στην Πιερία !

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά τον προηγούμενο μήνα, από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, κυρίως σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας.


Όλη τη διάρκεια του Ιουλίου οργανώθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πιερίας, καθώς και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εστιάζοντας σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας και κυρίως σε Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή και Κατερίνη.

Στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις παραπάνω περιοχές συνολικά 7 ημεδαποί και 62 αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, καθώς διαπιστώθηκε να ασκούν παράνομο υπαίθριο εμπόριο (παρεμπόριο), χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Συνολικά κατασχέθηκαν 21.131 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, υπόδησης, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, γυναικείες τσάντες, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις για την πάταξη του παρεμπορίου θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !