10 Ιουλίου 2015

Δωρεάν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Κατερίνης

Ξεκινούν από βδομάδα τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές της Γ Λυκείου, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι εθελοντές καθηγητές, που
επιθυμούν να διδάξουν, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 11:00 με 12:00 στον Άγιο Φώτιο ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον πατέρα Διονύσιο στο τηλέφωνο 6944959168 ή με τον Πρόεδρο της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας Βαρδακώστα Γιώργο στο τηλέφωνο 6930478469. 
Επίσης μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους και τα μαθήματα, που επιθυμούν να διδάξουν στα email:
Οι μαθητές της Γ Λυκείου, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, μπορούν να προσέρχονται για την εγγραφή τους στον Άγιο Φώτιο καθημερινά 11:00 με 12:00 ή να επικοινωνούν με τον πατέρα Διονύσιο στο τηλέφωνο 6944959168.
Να τονιστεί ότι το Κοινωνικό φροντιστήριο σε καμία περίπτωση δεν είναι δωρεάν φροντιστήριο για όλους. Είναι μια δράση αλληλεγγύης και αφορά μόνο τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη δύσκολη περίοδο, που διανύουμε. Προκειμένου να μην υπάρξει κατάχρηση και εκφυλισμός του θεσμού, θα πραγματοποιείται έλεγχος της οικονομικής κατάστασης των μαθητών, που θα παρακολουθούν τα μαθήματα. 
Τα μαθήματα, που θα διδαχθούν, εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός εκπαιδευτικών - εθελοντών φαίνονται στους παρακάτω πίνακες.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !