10 Ιουλίου 2015

Σεμινάρια για εργαζόμενους από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης

Με σεμινάριο για τους εργαζόμενους στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την «Ασφάλεια και Υγιεινή στο χώρο εργασίας»,  ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες η προσπάθεια επανεργοποίησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης.

Τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) είναι η βασική δομή εκπαίδευσης ενηλίκων και απευθύνεται τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε ανέργους.
« Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,  είναι ένα εργαστήρι, που  χρησιμοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση, για την εκπαίδευση των εργαζομένων, για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, για την εκμάθηση υπολογιστών και γενικότερα για την παροχή επιπλέον δεξιοτήτων στους εργαζόμενους, έτσι ώστε να αποκτούν περισσότερα εφόδια. Το Κέντρο του Δήμου Κοζάνης, όταν ήρθαμε τον περασμένο  Σεπτέμβριο, ήταν ανενεργό, χωρίς δικό του προσωπικό  ενώ κάποτε ήταν αυτόνομο Νομικό Πρόσωπο  με δικό του Διοικητικό Συμβούλιο» ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Μανώλης Κουτσοσίμος.
Φιλοδοξία της Κοινωφελούς Επιχείρησης είναι η ενεργοποίηση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, ώστε να είναι χρήσιμο για τους εργαζόμενους αλλά και για την ίδια την  Επιχείρηση.
Τις αμέσως επόμενες μέρες η Κοινωφελής Επιχείρηση θα έρθει σε επαφή με τις υπόλοιπες Δημοτικές Επιχειρήσεις, για να υπάρξει ενημέρωση για τις δυνατότητες εκπαίδευσης δημοτικών υπαλλήλων με επιπλέον δεξιότητες κυρίως σε ζητήματα Ασφάλειας και Υγιεινής στο χώρο εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !