10 Ιουλίου 2015

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων απο το Δήμο Λαρισαίων


Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, στην περιοχή του Φρουρίου, και στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, περισυνέλεξε την Πέμπτη,  ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με αυτοκίνητα που έχουν εγκαταληφθεί από τους κατόχους τους.  


Μετά την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, έχουν ξεπεραστεί, πλέον, γραφειοκρατικά και τεχνικά προβλήματα και έτσι ο Δήμος Λαρισαίων θα μπορεί να απομακρύνει αυτοκίνητα που έχουν εγκαταλειφθεί απο τους ιδιοκτήτες τους, αφού προηγουμένως ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται απο Νόμους και Διατάξεις (εντοπισμός - επικόλληση αυτοκόλλητου – περισυλλογή).  

Ο Δήμος καλεί, για άλλη μια φορά, τους  ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τα αυτοκίνητα σε δημόσιους και δημοτικούς δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικούς χώρους χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου ή νομέα του χώρου, όπως τα απομακρύνουν από το σημείο της εγκατάλειψης.

Στο λόφο του Φρουρίου, βρέθηκαν χθες το πρωί οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Παν. Νταής και Νικ. Καλτσάς, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαούτσος, υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !