4 Οκτωβρίου 2017

H πρώτη έκθεση «κλασσικών σκαφών» πραγματοποιείται στη Θέρμη

Η πρώτη Ελληνική λέσχη κλασσικών σκαφών και κινητήρων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο του 2014, από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που τους συνδέει η αγάπη για τη θάλασσα και το πάθος τους για τη ναυτοσύνη του παρελθόντος.



Η λέσχη συστάθηκε με βασικό σκοπό την διάσωση, αναπαλαίωση καθώς και την ανάδειξη σκαφών αναψυχής και κινητήρων που κατά κύριο λόγο χρονολογούνται από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έως και τη δεκαετία του 1980 ενώ έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από ναυπηγεία σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η συλλογή του Aegean Club αποτελείται από σπάνια έως μοναδικά σκάφη και κινητήρες, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από ιδιώτες πρώην ιδιοκτήτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.



Βασική επιδίωξη της λέσχης Aegean Club είναι τόσο ο διαρκής εμπλουτισμός της μοναδικής της συλλογής όσο και η οργάνωση και υλοποίηση δραστηριοτήτων επίδειξης της στο ευρύ κοινό.

Όραμα της λέσχης αποτελεί η μόνιμη στέγαση και φιλοξενία της συλλογής μας σε οργανωμένες εγκαταστάσεις, όπου το ευρύ κοινό θα μπορεί από κοντά να θαυμάζει σκάφη και κινητήρες μιας άλλης εποχής αλλά και να μοιράζεται με τα μέλη της λέσχης μας, την αγάπη του για τη θάλασσα.
Η πρώτη Ελληνική λέσχη κλασσικών σκαφών και κινητήρων Aegean Club, θα παρουσιάσει στο κοινό για πρώτη φορά κλασσικά σκάφη αναψυχής και κινητήρες της συλλογής της, στην ημερήσια εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον υπαίθριο χώρο parking του ΚΑΠΗ, στη Νέα Ραιδεστό του Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Μιχάλη Ναλμπάντη, υπεύθυνο επικοινωνίας στο email: menalbantis@gmail.com
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !