28 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Οδηγός παράτησε το λεωφορείο επειδή η επιβάτης του έκανε παρατήρησηΤο περιστατικό έφερε στο φως αναγνώστης της ιστοσελίδας seleo.gr. Ένας οδηγός του ΟΑΣΘ έτρωγε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου 81Β. Mία επιβάτης ενοχλήθηκε και οι δύο τους άρχισαν να λογομαχούν. Ο οδηγός έκανε κίνηση να τη χτυπήσει, σύμφωνα με τον επιβάτη κι ήρθε η αντίδραση και των άλλων επιβατών. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε άφησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου κι έφυγε.


Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ: «Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικό στην γραμμή 81Β και ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε.

Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς.

Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πόλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκησης».E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !