17 Οκτωβρίου 2017

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2017 ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥΤελέστηκε την Παρασκευή 13/10/17 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ο καθιερωμένος Αγιασμός της ανδρικής ομάδας και της Ακαδημίας ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, τμήματα υποδομών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών, αθλητών των τμημάτων Πρώτη ομάδα, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων, τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, του τεχνικού επιτελείου, το διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ καθώς και πλήθος γονέων και φίλους που στηρίζουν τον σύλλογο.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Αγαθόνικο της ενορίας Αγίας Παρασκευής. Την ΕΠΣ Πιερίας εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης Απόστολος Παυλίδης.

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ έχει αποδείξει πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα των υποδομών, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των ακαδημιών, μέσα σ’ ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ανάδειξη των μικρών αθλητών μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης από τους υπευθύνους και προπονητές των Ακαδημιών σε αξίες και ιδανικά που θα προάγουν το χαρακτήρα τους, τη στάση τους και το «ευ αγωνίζεσθε».Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν και προσέφεραν ώστε να προσφέρει κεράσματα στους αθλητές, στους γονείς και φίλους του συλλόγου. Ευχαριστεί τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αγαθόνικο για τις ευχές της εκκλησίας, τον επίτροπο της ενορίας της Αγίας Παρασκευής καθώς και τους γονείς που συνέβαλαν προσφέροντας ηθικά και υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !