9 Σεπτεμβρίου 2017

Συσκευάζουμε σχολικά είδη για 300 παιδιά και σας καλούμε να βοηθήσετε



Μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας προμηθευτήκαμε όλα τα σχολικά είδη τα οποία, κατά την εκτίμηση των εκπαιδευτικών, θα χρειαστούν για να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών που αδυνατούν φέτος να αγοράσουν στα παιδιά τους, όλα όσα πρέπει να έχει ένας μαθητής την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας έχουν διανεμηθεί από 14 αριθμημένες επιστολές σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κατερίνης και από την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των σχολικών ειδών στις οικογένειες που έχουν επιλεχθεί από τους εκπαιδευτικούς της εκάστοτε σχολικής μονάδας. Η επιστολή είναι ανώνυμη και περιέχει οδηγίες για την παραλαβή των υλικών από τον Καπνικό Σταθμό.

Τα σχολικά είδη για 300 μαθητόπουλα βρίσκονται ήδη στην αίθουσα της «Παραμυθούπολης» και την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα θα συναντηθούμε για να καταγράψουμε τα υλικά που έχουν συγκεντρωθεί και να συσκευάσουμε τις τσάντες με τα σχολικά είδη. Θα γυρίσουμε βίντεο μικρής διάρκειας το οποίο θα αποσταλεί ως ευχαριστήριο στους δωρητές των σχολικών ειδών, φίλους της ομάδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σας καλούμε να βοηθήσετε συμμετέχοντας στις παραπάνω εργασίες, οι οποίες δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από 2 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !