9 Σεπτεμβρίου 2017

Πιερικός -ΑΟ Καρδίας 0-2



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες και έχασε στις λεπτομέρειες με 0-2 έπειτα από δικά του λάθη στην άμυνα. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους το 0-1 από τον Μπιμπισίδη στο 9΄ και το 0-2 από τον Πολυζά στο 30΄.
Στο β΄ ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του προπονητή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την επίδοσή του και πίεσε τον αντίπαλο χωρίς να καταφέρει να μειώσει στο σκορ. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν Σάββατο απόγευμα στο γήπεδο, τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Ασλανίδη, Μαυρόπουλο, Χαλκίδη. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Τοπουζλής, (Τσιαμπέρας, Παπατολίκας), Σαμανίδης,(Παραφέστας), Καραγκούνης,(Παπαδόπουλος), Τουλίκας, Κανταρτζής, Κυριλλίδης,(Γούτσιος), Κωστίκος,(Κοκονόζι), Κραγιόπουλος,(Καταχιώτης), Κατσιαμήτας,(Γκουντρουμπής), Κτιστόπουλος, Λαζαρίδης.



Η ομάδα της Α.Ο.ΚΑΡΔΙΑΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Φώτης Αλεξίου), Αθανασίου, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Πολυζάς, Μπιμπισίδης, Βελισσάρης, Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βενάρδος, Χότζα.                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !