26 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς Πιερίας



Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο 5ο κατά σειρά Αντάμωμα Απανταχού Καστανιωτών στηρίζοντας έτσι τον πολιτισμό και την παράδοση της περιοχής μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δύο πολιτιστικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας παρουσίασαν τα χορευτικά τους. Πιο συγκεκριμένα είχαμε την τιμή να απολαύσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης» με τη συνοδεία του προέδρου Βασίλη Τσαρτσαρή και της χοροδιδασκάλου Όλγας Μαστοροτάσιου, όπως και τον εντυπωσιακό Σύλλογο Νέων Νεoκάστρου Ημαθίας με πρόεδρο τον Γεώργιο Μπαρτζόκα και χοροδιδάσκαλο τον Στέργιο Μπαρτζόκα.
Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε και στα παιδιά των δικών μας χορευτικών συγκροτημάτων, τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλλαν με την προσωπική τους προσπάθεια και χρόνο στην όλη οργάνωση και διεκπεραίωση της όλης εκδήλωσης.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, Κος Λαγδάρης, ο Πρόεδρος του χωριού μας, Κος Κώστας Νικολόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινοτάρχες, ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Νομού Πιερίας καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή μπάσκετ, Κο Κώστα Πολίτη!
Ελπίζουμε το φετινό μας αντάμωμα να αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία για όλους και η όλη διοργάνωση να ικανοποίησε την πλειοψηφία όλων όσων παραβρέθηκαν . Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον εντόπιο πολιτισμό και παράδοση, καθώς είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον του τόπου μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά! Να είστε καλά!!!!


Φωτογραφία: Sakis Hasapetis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !