3 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κατερίνη, Βέροια, Έδεσσα


Συνελήφθη σήμερα (03-09-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 207 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 1,3 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 110 Ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.


Συνελήφθη χθες (02-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 4 μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων.


Συνελήφθησαν χθες (02-09-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά την αστυνομική έρευνα του σπιτιού τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 26,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


Συνελήφθη χθες (02-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε στην οικία του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 326 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !