13 Σεπτεμβρίου 2016

45 τσάντες με σχολικά είδη για παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών του «Βενιαμίν»


Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν σχολικά είδη από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε εκπροσώπους του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».
Οι 45 τσάντες με την πλήρη γραφική ύλη για την τρέχουσα σχολική χρονιά, θα καλύψουν τις ανάγκες αντίστοιχων μαθητριών και μαθητών μονογονεϊκών οικογενειών που στηρίζονται από τον «Βενιαμίν».


Την προηγούμενη εβδομάδα, πολύ πριν σημάνει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017 και μετά από συνεννόηση με διευθυντές Δημοτικών Σχολείων της Κατερίνης, παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) συνολικά 300 αριθμημένες επιστολές σε 19 σχολικά συγκροτήματα της πόλης.
Image 
Οι επιστολές αυτές (15 σε κάθε σχολείο) διανέμονται από τους δασκάλους στους γονείς των μαθητριών/μαθητών που φαίνεται να μην έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα σχολικά είδη. Είναι ανώνυμες και φέρουν μόνο την υπογραφή του διευθυντή/της διευθύντριας και την σφραγίδα του σχολείου. Οι γονείς, με την επιστολή αυτή, θα έχουν την δυνατότητα, αν το επιθυμούν,  να προμηθευτούν δωρεάν τα σχολικά είδη του παιδιού τους από τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, καθημερινά, από τις 18:00 έως 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !