23 Αυγούστου 2016

Στη Νίκη Αιγινίου ο Παυσανίας Αντωνίου

Μία νέα προοπτική ανοίγεται στην πετοσφαιρική σταδιοδρομία του Παυσανία Αντωνίου.
Ο νεαρός αθλητής από την Καρδίτσα «ανοίγει» τα φτερά του και η νέα αγωνιστική χρονιά θα τον βρει στο ρόστερ της Νίκης Αιγινίου, ομάδα που τα τελευταία χρόνια καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια διάκρισης στο Ελληνικό βόλεϊ και βρίσκεται σταθερά στις εθνικές κατηγορίες, με οργάνωση, συνέπεια και ευημερία σε όλους τους τομείς δράσης της.

Ο Π. Αντωνίου είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος, αποτελώντας προϊόν τον ακαδημιών του ΣΠΑΚ. Ο ύψους 1,91μ. αθλητής στελέχωσε όλα τα τμήματα υποδομής των «Τρικολόρε» και γεύτηκε επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο με στις αναπτυξιακές κατηγορίες, όπως η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων (2014) και Εφήβων (2015) και οι κατακτήσεις του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ σε Παμπαίδες, Παίδες και Εφήβους. Επίσης, ο Καρδιτσιώτης παίχτης ήταν μέλος των κλιμακίων της Εθνική βόλεϊ Βορείου Ελλάδος και από το 2012 και έπειτα συμμετείχε στην αντρική ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία, αποκτώντας αγωνιστικές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Αθλητική Ένωση Άνω Τούμπας (πρώην ΜΕΝΤ) στην Α2 Εθνική Ανδρών και φέτος θα αγωνιστεί στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας, η οποία τη διετία 2012-14 βρέθηκε στη Volleyleague και ακολούθως διέγραψε πρωταγωνιστικές πορείες στην Α2, έχοντας ως στόχο την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, χάνοντας πέρυσι στο νήμα την άνοδο στα πλέι-οφ των δευτεραθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !