2 Οκτωβρίου 2017

Τέλος Οκτωβρίου οι από αέρος εμβολιασμοί κατά της λύσσας στη Νότια Πιερία



Στις 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν στη Μακεδονία και τη Θράκη οι από αέρος εμβολιασμοί κατά της λύσσας για τις κόκκινες αλεπούδες.



Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι πτήσεις αεροπλάνων θα ξεκινήσουν από την αερολέσχη της Ξάνθης και σε διάστημα έξι έως οκτώ ημερών θα καλυφθούν όλη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και κεντρικά και ανατολικά τμήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.



Στη συνέχεια, στο χρονικό διάστημα 17-19 Οκτωβρίου στόχος είναι να πετάξουν αεροπλάνα στην αερολέσχη Παναγίτσας Εδέσσης και με πτήσεις επτά έως εννέα ημερών να καλυφθούν περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, βορειοδυτικές περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και οι βόρειες περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εφόσον το επιτρέπουν οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες.



Κατόπιν, στις 26-27 Οκτωβρίου στόχος είναι να μετακινηθούν αεροπλάνα στην αερολέσχη Τερψιθέας Λάρισας και με πτήσεις πέντε-επτά ημερών να καλυφθούν οι νότιες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σχεδόν όλη η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το νότιο τμήμα της περιφερειακής ενότητας Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !