2 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017: Σύσκεψη των φορέων & συλλόγων στο Δημαρχείο



Νέο ρεκόρ συμμετοχών καταγράφει τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση των εγγραφών, ο αγώνας δρόμος – θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017», καθώς σύμφωνα με το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον και τη ροή των νέων εγγραφών, οι αθλήτριες – αθλητές, άτομα όλων των ηλικιών, οι οποίοι δηλώνουν την παρουσία τους, στην εκκίνηση της μεγάλης γιορτής αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής έφθασαν τις 1800, αριθμός που συνιστά ρεκόρ συγκριτικά με τις 1750, που έγιναν πέρυσι και αναμένεται έως την Τετάρτη, ημέρα λήξης των εγγραφών, να προσεγγίσουν τις 2000.

Άτομα όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, άτομα με ειδικές ικανότητες, εκατοντάδες εθελοντές, δεκάδες μουσικά και χορευτικά σχήματα, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, ο οποίος είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των 105 χρόνων Ελεύθερης πόλης. Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία, που συνθέτουν την ταυτότητα της αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής, όπως τα παρουσίασαν οι διοργανωτές, στη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Κατερίνης.

Την σύσκεψη συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός, ότι, ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Όπως τόνισε ο κος Παυλίδης: «Ο Δήμος μας, καλλιεργεί το μαζικό αθλητισμό σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες. Στο πλαίσιο αυτό, εργαζόμαστε όλοι μαζί εδώ και τέσσερις περίπου μήνες συστηματικά, προκειμένου να στείλουμε το δυναμικό μήνυμα της συμμετοχής σε έναν αγώνα, όπου σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η προσπάθεια και το αθλητικό ιδεώδες. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Αναστάσιος Παπαζήσης, τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Αντώνης Παπαγιαννούλης και Παύλος Μαλεζάς αντίστοιχα, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Γιουμίδης κ.α.

Εκ μέρους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» μίλησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αλέξανδρος Πούλιος, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γερομιχαλός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε έτοιμοι και με βάση την εμπειρία που υπάρχει και από προηγούμενες διοργανώσεις να προσφέρουμε όλοι μαζί στην αθλητική κοινότητα της Κατερίνης και ευρύτερα, έναν όμορφο αγώνα σε μια ενδιαφέρουσα και ήπια διαδρομή 8.000 μ., με φόντο τα Πιέρια, με αφετηρία το Πλατανόδασος και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας. Άλλωστε πρώτο μέλημα του συλλόγου μας είναι η προώθηση μέσω της αθλητικής γιορτής, των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι».

Επιπλέον, στην σύσκεψη παρέστησαν και τοποθετήθηκαν, ο Διοικητής της Τροχαίας Γεώργιος Πουτουρίδης, οι πρόεδροι της Νεοκαισάρειας Γιάννης Τεκτονίδης και Σβορώνου Χρήστος Κωνσταντινίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Ευθύμιος Τσίρκος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιος Κατσαντώνης, εκπρόσωπος της Δημοτικής αστυνομίας, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων, που βάσει της προκήρυξης του αγώνα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση.

Επίσης, ο υπεύθυνος συντονισμού των εθελοντών και μέλος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αριστείδης Γκιάτας και ο τεχνικός υπεύθυνος Δημήτριος Αποστολόπουλος.




Στη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης, που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά, ενώ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.



Όλοι οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι, το «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», θα διεξαχθεί, την Κυριακή 08 Οκτωβρίου, υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !