5 Οκτωβρίου 2017

Άργος: Ασελγούσε σε 5χρονο δωροδοκώντας τους γονείς του με τρόφιμα!






Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 25.000 ευρώ καταδικάστηκε ο 46χρονος άντρας από το Αργος για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας

Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια. Και οι τρεις επέστρεψαν στις φυλακές όπου ήδη κρατούνταν.

Ο 46χρονος Έλληνας, κάτοικος Άργους, ύστερα από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε φωτογραφίες ενός 5χρονου αγοριού στο κινητό του και προχώρησαν στη σύλληψη των Ρουμάνων γονιών του ανήλικου, που όπως διαπιστώθηκε, επέτρεπαν στον 46χρονο να φωτογραφίζει το παιδί τους, προσφέροντάς τους τρόφιμα.

Ο 5χρονος, μαζί με τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου και ευτυχώς δεν έχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Τέλος, τα τέσσερα ανήλικα αδέλφια που βρίσκονται στο νοσοκομείο Αργολίδας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

madata gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !