25 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Φωταγωγήθηκε η πλατεία Δημοκρατίας




Γεγονός αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής, η φωταγώγηση της υπό διαμόρφωση πλατείας Δημοκρατίας. Τα φώτα «άναψαν» παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων κ.α.




Ποιοτικός φωτισμός, λαμπτήρες υψηλής απόδοσης σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας συνθέτουν την εικόνα ενός από τους βασικούς θεματικούς άξονες διαμόρφωσης της πλατείας.




Γενικότερα, πεζοδρομήσεις, φωτισμός και φύτευση δέντρων σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο, εντάσσονται στις παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης, στην πλατεία Δημοκρατίας κατά την τρέχουσα περίοδο.




Παράλληλα, στο πάρκο διαμορφώνονται ευχάριστες διαδρομές, χώροι κίνησης και στάσης με φιλοπεριβαλλοντικά υλικά.




Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Συνεχίζουμε δυναμικά τις εργασίες με ταχύτατους ρυθμούς. Όπως διαπιστώνετε και με το φωτισμό, τα πρώτα αποτελέσματα από την συστηματική δουλειά που γίνεται σε αυτό το τεράστιο έργο είναι ορατά».




Παράλληλα, ο κος Χιονίδης σημειώνει: «Αποδεικνύουμε ότι ένα δημοτικό έργο μπορεί να γίνει και με αυτεπιστασία και να στοιχίσει πολύ λιγότερο στο δημότη. Εδώ, εργάζονται υπάλληλοι εργατοτεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων τους οποίους ευχαριστώ, όπως και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για τις άοκνες προσπάθειές τους, ώστε να επιτύχουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος για το δημότη, την ανάπλαση ενός σημαντικού χώρου πρασίνου και αναψυχής. Όπως μάλιστα προαναγγείλαμε εργαζόμαστε συντονισμένα , προκειμένου έως την άνοιξη να τον παραδώσουμε στο Δήμο, στην πόλη, στα παιδιά μας».





Τέλος, όπως σημειώνει ο Δήμαρχος: «Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός, ότι αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο στο συγκεκριμένο έργο και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι προσελήφθησαν με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !