12 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συνεχίζεται η προετοιμασία – Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές


Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών μπήκε για τα καλά στον ρυθμό των προπονήσεων που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της σωστής προετοιμασίας με τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή κ. Πασχάλη Κουϊμτζίδη.
Την Κυριακή έγινε και το πρώτο «διπλό» μεταξύ τμημάτων της ομάδας των Πιερίδων Μουσών στο γήπεδο της Ανδρομάχης δείχνοντας πως οι αθλήτριες έχουν όλα τα στοιχεία που μετά την κατάλληλη προετοιμασία θα αποτελέσουν ένα δυνατό σύνολο που δημιουργεί προϋποθέσεις για καλές προσδοκίες.










Οι μεταγραφές




Η διαδικασία των μεταγραφών ολοκληρώθηκε για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών με ισομερισμό αφού δόθηκαν δύο παίχτριες και αντίστοιχα αποκτήθηκαν άλλες δύο. Επέστρεψε στην ομάδα η τερματοφύλακας Άννα Τσιώλη ενώ αποκτήθηκε και η Πέγκυ Καστανιώτη. Δόθηκαν η Κόλτση Μαρία και η Θεοχάρη Γιάννα




Οργάνωση Ακαδημίας – Νέο Δυναμικό




Στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών έχουν εγγραφεί αρκετά νέα κορίτσια τα οποία θα συγκροτήσουν την Ακαδημία του Σωματείου και θα αποτελέσουν το δυναμικό φυτώριο για την ενίσχυση της κύριας ομάδας.



Οι εγγραφές νέων κοριτσιών συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 6984012467 και 6983731899

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !