24 Αυγούστου 2017

Εύοσμος: Αυγουστιάτικες Θεατρικές Παραστάσεις στις Γειτονιές και στις Πλατείες

Αυγουστιάτικες βραδιές θέατρου κάτω από τον έναστρο ουρανό με Είσοδο Ελεύθερη, επιφυλάσσει για τους Δημότες Κορδελιού Ευόσμου, η συνέχεια του προγράμματος των θερινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι α) η δημιουργία τοπικών πυρήνων πολιτισμού στις γειτονιές και στις πλατείες του Δήμου και β) η ποιοτική διασκέδαση και η εναλλακτική ψυχαγωγία των μικρών και μεγάλων δημοτών που παρέμειναν τον Αύγουστο στο Δήμο.



Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων για τον μήνα Αύγουστο που επιμελείται και οργανώνει το Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων έχει ως εξής:

ΘΕΑΤΡΟ

► Δευτέρα 28 Αυγούστου, ώρα: 8.30μ.μ., Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου
Παιδική Θεατρική Παράσταση: «Όταν η Στελλίτσα συνάντησε τον Φλικ», από τις θεατρικές παραγωγές "Τεχνόκοσμος".

Η ταυτότητα της Παράστασης

Το έργο έχει ως βασικά μηνύματα τη φιλία καθώς και το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Μηνύματα που περνούν με παιχνιδιάρικο και διαδραστικό τρόπο στους μικρούς μαςφίλους. Η μικρή Στελλίτσα συναντά ένα παιδάκι-εξωγήινο στο πάρκο της γειτονιάς της. Ο Φλικ βρέθηκε στη γη όταν έπεσε ο ιπτάμενός του δίσκος. Τα δυο παιδιά θα μάθουν να επικοινωνούν, να παίζουν και να μαθαίνουν το ένα στο άλλο πράγματα. Έτσι θα κάνουν ένα σπουδαίο φίλο και θα καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Συντελεστές

Κείμενο: Δάφνη Χαλκιά,
Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη
Μουσική: Θεόδωρος Ζουμπούλης,
Παίζουν: Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Αναστασία Αναστασούδη.


Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του ιδίου προγράμματος έγιναν τον μήνα Ιούλιο Κινηματογραφικές Θερινές προβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !