5 Μαρτίου 2017

Πύδνας Κολινδρού- Επανεκλογή κ. Ανδρικόπουλου στη θέση Προέδρου Δ.Σ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, στις 11.00 π.μ., στο Αιγίνιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, η εκλογή των μελών του Προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η διαδικασία διεξήχθη όπως προβλέπεται στα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 και την υπ' αρ. 43/2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, στο μέσον της θητείας της δημοτικής Αρχής, μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου, σε κλίμα συναίνεσης.

Οι Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος (επανεκλέχτηκε), Παπαϊωάννου Όθων και Ζαφείρης Δημήτριος (επανεκλέχτηκε) θα είναι πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα, του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού , μέχρι τη λήξη της δημοτικής περιόδου.
Το δημοτικό συμβούλιο εξέλεξε επίσης τα μέλη των δύο ιδιαίτερα σημαντικών επιτροπών του δήμου οι οποίες προβλέπονται από τον «Καλλικράτη», της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής.



Στην Οικονομική Επιτροπή τακτικά μέλη εκλέχτηκαν:
Ασλανίδου Αργυρούλα, Κακάνης Κωνσταντίνος, Πορφυρίδης Χριστόφορος, Τουλούπας Νικόλαος, Καζάς Παναγιώτης και Βασιλειάδου Ξανθίππη

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη εκλέχτηκαν:
Λιόλιος Ιωάννης, Μεταλλίδης Νικόλαος, Μπιζάκης Γεώργιος, Παπαλεξάνδρου Ροζάνα, Αριστείδους Γεώργιος και Κάνος Ευάγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !