16 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Υψηλάντειος Δρόμος στη Νέα Τραπεζούντα



Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε και φέτος ο Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου (ΥΑΔ) ο οποίος διεξήχθη στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας «Αλέξανδρος Υψηλάντης», ο Οργανισμός Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  διοργάνωσαν για ακόμη μία χρονιά έναν υπέροχο από κάθε άποψη αγώνα.  Ο αγώνας έφερε την στήριξη του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Στο αγωνιστικό κομμάτι των 10 χλμ οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 164 . Πρώτος έκοψε το νήμα ο ΚΑΡΑΤΖΙΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Salonica Tenis Club) με 38:39. Δεύτερος ήταν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ (Ανεξάρτητος) με  39:49 και  τρίτος ο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ  (ΑΠΣΔ Πιερίας «ΖΕΥΣ»)με επίδοση 40:18.
Στις γυναίκες, πρώτη ήταν, για άλλη μια χρονιά, η ΣΟΥΛΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΠΣΔ Πιερίας «ΖΕΥΣ») με 51:04 , δεύτερη η ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΠΑΠΑΣΙΜΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ (Καλλιθέα Καστοριάς) με 53:16 και τρίτη η SEDLACKOVA HELENA (Ολύμπιοι Δρομείς Λεπτοκαρυάς) με 53:18.
Στην περιπατητική  διαδρομή των 5 χλμ συμμετείχαν 72 περιπατητές διαφόρων ηλικιών οι οποίοι  περπάτησαν στην κυκλική διαδρομή μεταξύ των χωριών Κάτω Αγίου Ιωάννη και Νέας Τραπεζούντας.
Το ιδιαίτερα καλαίσθητο μετάλλιο, το αθλητικό σακίδιο, το καπέλο με το λογότυπο του αγώνα και τα μπλουζάκια της διοργάνωσης που μοιράστηκαν στους μικρούς συμμετέχοντες και τα οποία έφεραν το μήνυμα “ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ”  ήταν μερικές μόνο από τις παροχές που είχαν όσοι συμμετείχαν στον ΥΑΔ 2016.
Την υγειονομική κάλυψη των δρομέων και περιπατητών φρόντισε, για άλλη μια χρονιά, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ τη φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση της διοργάνωσης ανέλαβε ο Σπύρος Κανελάτος.
Τους κώνους αποκλεισμού παραχώρησε η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», τις πινακίδες κυκλοφοριακής ρύθμισης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και τα κιγκλιδώματα στον χώρο τερματισμού ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος .
Τέλος, θερμές ευχαριστίες εκφράζει η διοργάνωση στους Αλέξανδρο Πούλιο και Λεωνίδα Ιωσηφόγλου, οι οποίοι χρονομέτρησαν και κατέταξαν τους δρομείς, καθώς και στον Χρήστο Μυστρίδη που βοήθησε στον διαχωρισμό δρομέων και περιπατητών.
Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο ΥΑΔ ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου 2017.

Επιμέλεια: Δημήτρης Γρηγοριάδης για τον ΜΠ Σύλλογο «Αλέξανδρος Υψηλαντης».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !