14 Σεπτεμβρίου 2016

"Έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός οδοντίατρος Θάνος Βροντινός

Ένας αγαπητός και καταξιωμένος στην κοινωνία της Κατερίνης συμπολίτης μας εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά και πρόωρα τον μάταιο και εφήμερο τούτο κόσμο και μετοίκησε οριστικά και αμετάκλητα στην επουράνια χορεία των δικαίων και ευσεβών πνευμάτων της θριαμβεύουσας Εκκλησίας μας.



Ο χειρουργός οδοντίατρος Θάνος Βροντινός, υιός του προαπελθόντος Θεόδωρου Βροντινού, γνωστού επιτυχημένου εμπόρου και παραγωγικού στελέχους της πόλης μας, άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα το βράδυ μετά τιτάνια και μαρτυρική πάλη με την ακατανίκητη νόσο, που του έκοψε άσπλαχνα το νήμα της ζωής στην πιο ώριμη και αποδοτική ηλικία των 57 ετών.

Εξαίρετος επιστήμονας ,διακρινόμενος για το ήθος, την εργατικότητα και το πάθος της τελειότητας ,έστησε στην πόλη μας ένα άρτιο και αξιοζήλευτο οδοντιατρείο ,το οποίο λίγο πριν ασθενήσει το ανακαίνισε εξ ολοκλήρου και το εξόπλισε με τα τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικά μηχανήματα και εξειδικευμένο βοηθητικό προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση της πολυπληθούς πελατείας του. Όμως, η βάσκανος και σκληροτράχηλη μοίρα δεν τον επέτρεψε να γευθεί τους γλυκείς καρπούς των επίπονων μόχθων μιας ολόκληρης ζωής.


Ο Θάνος έφυγε δικαιωμένος και εξαγνισμένος από τους φρικτούς πόνους της σκληρής και υπεράνθρωπης δοκιμασίας του. Άφησε, όμως, πίκρες, λύπες και αναπάντητα ερωτηματικά στους δικούς του και όσους τον γνώρισαν. Η ανεπιτήδευτη ευγένειά του, το πηγαίο χιούμορ του, η καλοσύνη του απέναντι στους πάσχοντες και η με συνέπεια και σύνεση άσκηση του λειτουργήματός του είναι τα αναφαίρετα κοσμήματα ,που θα συνοδεύουν για πάντα την μνήμη του.

Θάνο, οι συγγενείς, γνωστοί και φίλοι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.


Τα λίγα αυτά λόγια γράφτηκαν αντί στεφάνου στην μνήμη σου, συμβολικά για τον αληθινό στέφανο του καλού αγώνα της επίγειας ζωής σου, που πιστεύουμε ότι θα αποδώσει «ο Δίκαιος Κριτής εν εκείνη τη ημέρα»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !