22 Αυγούστου 2016

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19 Αυγούστου.
Η κα. Τατούλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης
91,5, μετά την παρουσία της στην “Γιορτή του ψαρά” στον Τυρό, κατευθύνθηκε στο χωριό Πραγματευτής της Νότιας Κυνουρίας, όπου ήταν καλεσμένη στο εκεί πανηγύρι. 
Λίγα χιλιόμετρα πριν φθάσει στον προορισμό της, σταμάτησε δεξιά του δρόμου με αλάρμ το όχημα στο οποίο επέβαινε, για να επιβιβαστεί σε αυτό άλλο άτομο.
Κατά τη διάρκεια επιβίβασης του άλλου ατόμου, όχημα που οδηγούσε μία κοπέλα από το αντίθετο ρεύμα και με κατεύθυνση Λεωνίδιο-Τυρό, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα στο οποίο ήταν συνοδηγός η κα.Τατούλη.
Αποτέλεσμα της σφοδρής πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της κας. Τατούλη στο κεφάλι, ενώ τραυματίστηκε και το άτομο που πήγαινε να επιβιβαστεί στο όχημα της και από τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε. Ο σύζυγος της κας. Τατούλη δεν τραυματίστηκε, όπως και η οδηγός του άλλου οχήματος. Η κα. Τατούλη και ο έτερος τραυματίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 η κα. Τατούλη δεν επιθυμεί την δίωξη της οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα.
(ΠΗΓΗ: drt915.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !