22 Αυγούστου 2016

Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Κ20 ΠΑΟΚ. Νέο φιλικό με ΓΑΣ στο Σβορώνο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του μελανόλευκου στρατοπέδου για την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Τα πρώτα συμπεράσματα είναι θετικά σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι το πρώτο της χρονιάς και πραγματοποιήθηκε απέναντι σε μια έτοιμη ομάδα επιλεγμένων στο πανελλήνιο ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πρίν τον δικέφαλο του Βορρά.
Όλα αυτά ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πιερικού δεν είναι ακόμη έτοιμοι μιας και δεν έχουν χρόνο συμμετοχής μεταξύ τους για να αποκτήσουν την κατάλληλη ομοιογένεια και χωρίς βέβαια να έχουν ακόμη πολύ χρόνο δουλειάς  σε ασκήσεις τακτικής και αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο.

Έτσι μόνο ικανοποίηση μπορεί να αφήσει η εικόνα του πρώτου φιλικού στον Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του, για την διάθεση, την αγωνιστικότητα και τη διαχείριση του χρόνο συμμετοχής που πήραν οι ποδοσφαιριστές τους.

Θα υπάρξει συνέχεια των φιλικών αναμετρήσεων με τον Πιερικό να συναντάται αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου με τον ενισχυμένο φέτος ΓΑΣ στο Σβορώνο, σε ένα φιλικό που θα ξεκινήσει 6.30΄το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !