5 Αυγούστου 2016

Οι νέοι υποδιοικητές των νοσοκομείων Νάουσας, Γιαννιτσών, Θεσσαλονίκης

Τους νέους υποδιοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε, Μεταξύ άλλων, τους παρακάτω αναπληρωτές διοικητές:

ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»
Σπυρίδων Τόλιος: Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει ασκήσει τη δικηγορία, επί σειρά ετών, ενώ διετέλεσε γραμματέας, ιδρυτικό μέλος και νομικός σύμβουλος του Σωματείου Ανοικτού Λογισμικού Κοζάνης. Επίσης, υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων στο Κτηματολόγιο Κοζάνης και συνεργάτης της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης του υπουργείου Εξωτερικών.
ΓΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»
Αναστασία Βαρδάκα: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το North European Studies στη «Στρατηγική Διοίκησης». Έχει εργαστεί ως προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και σύμβουλος Ανάπτυξης στην ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης.
ΓΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
Δημήτριος Μαυρογιώργος: Έχει πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ του ΓΝ Νάουσας και διευθυντής στην Μονάδα Υγείας ΙΚΑ Νάουσας. Επίσης, υπήρξε, επί σειρά ετών, αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.
ΓΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Αλέξανδρος Βουδρισλής: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γερμανικής και ισπανικής γλώσσας. Έχει διατελέσει διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Γιαννιτσών.
ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Κυριάκος Τσιμπούλης: Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της δημόσιας υγείας, όπως προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Οργάνωσης και Υποστήριξης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, προϊστάμενος Τμήματος Κίνησης Ασθενών, υπεύθυνος Γραφείου Μισθοδοσίας και προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικού στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.
ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
Κωνσταντίνος Δαβράδος: Είναι κάτοχος πτυχίου Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του νοσοκομείου «Αγ. Παύλος» Θεσσαλονίκης.
ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»
Κωνσταντίνος Χονδρόπουλος: Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ATEI). Επίσηε, έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Ψηφιακά Συστήματα από το University of Hertfordshire. Έχει διατελέσει προϊστάμενος του Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», υπεύθυνος Τμήματος Βϊοατρικής Τεχνολογίας στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ έχει εργαστεί και ως ηλεκτρονικός μηχανικός σε μεγάλες πετρελαϊκές και κατασκευαστικές εταιρείες.
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μιχάλης Γεωργιάδης: Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το ΑΠΘ, με ειδίκευση στην ψυχολογία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Reading της Αγγλίας. Επίσης, έχει διδακτορικό δίπλωμα στην Πειραματική (Νευρο)Ψυχολογία και Ψυχοφυσική, (PhD) από το Τμήμα Ψυχολογίας του ίδιου πανεπιστημίου. Είναι κλινικός ψυχολόγος στο ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και έχει διατελέσει ερευνητής και διδάσκων στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Reading.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !